K & K EURO PROJEKT

Moderna tvrtka s jasnom vizijom

Poštenje, stručnost i predanost glavne su odlike svih zaposlenika tvrtke koji svojim primjerom zajednički doprinose i jačaju snagu same tvrtke, a to  je osnovi preduvjet za dugogodišnji uspjeh i poslovanje tvrtke.

K&K EURO PROJEKT  je obiteljska tvrtka osnovana 2013. godine u Sesvetama. Od samog početka poslovanja i otvaranja izložbenog salona u Kutini, tvrtka K&K EURO PROJEKT djeluje na području Sisačko-Moslavačke županije i šire okolice kao generalni zastupnik profila ALUPLAST Kunststoff-Fensrtersysteme proizvođača Marlex d.o.o. iz Varaždina.

salon2

Zahvaljujući suradnji s pouzdanim i provjereno kvalitetnim partnerima poput Marlexa i Lip Bleda, svojim klijentima nudimo samo najbolje. 

Proizvodi i usluge visoke kvalitete prepoznati su od strane naših vjernih kupaca i klijenata koji su nam tokom posljednjih godina ukazali svoje povjerenje. Na osnovi odlične preporuke zadovoljnih klijenata, svakodnevno rastemo te nastojimo u potpunosti zadovoljiti zahtjeve novih potencijalnih kupaca na međusobno zadovoljstvo. Tržišta na kojima udovoljavamo zahtjevima potencijalnih klijenata su područje cijele Hrvatske, susjedne zemlje Slovenija, Austrija te Italija u kojima djelujemo putem zastupnika sa kojima razvijamo dugoročnu poslovnu suradnju.

Misija

K&K EURO PROJEKT je vaš novi pogled za udobnost, sigurnost i toplinu Vašeg doma.

Vizija

K&K EURO PROJEKT  želi kvalitetom gotovih proizvoda i usluga, prihvatljivom najpovoljnijom cijenom te zalaganjem i trudom svojih zaposlenika postati prepoznatljiva tvrtka zadovoljnih poslovnih klijenata šire okolice.

Cilj

K&K EURO PROJEKT  želi unaprijediti kvalitetu života ljudi u njihovim domovima, uvoditi i pratiti nove inovativne trendove na hrvatskim i regionalnim tržištima pazeći pri tome na zaštitu okoliša.