K&K Europrojekt prikuplja i obrađuje osobne podatke u svrhu svojeg poslovanja. Te osobne podatke unosite u naše obrasce ili na našoj internetskoj stranici www.kkep.hr, dostavljate ih e-poštom ili nam ih dajete osobno. Podaci koje nam dostavljate obično su ime, prezime, adresa e-pošte, broj telefona, te slični podaci. Na temelju tih podataka vršimo upise, obrađujemo upite, zahtjeve, vodimo statistike i ostale radnje.
Osobni se podaci obrađuju samo u Europskoj uniji ili Europskom gospodarskom prostoru; ne namjeravamo prenositi osobne podatke u treće zemlje.
Obično pohranjujemo osobne podatke dokle god imamo opravdan interes za zadržavanje tih podataka i u tom slučaju interes ispitanika za prestankom daljnje obrade nema prvenstvo.
Općenito, podaci koji se prikupe tijekom poslovnog odnosa pohranjuju se barem do kraja relevantnog poslovnog odnosa. Ako je osobne podatke potrebno pohranjivati radi poštivanja pravne obveze, ti se podaci zadržavaju do kraja odgovarajućeg razdoblja zadržavanja. Ako se osobni podaci obrađuju samo radi sukladnosti sa zakonskim obvezama zadržavanja, pristup tim podacima obično je ograničen tako da se podacima može pristupiti samo ako je to potrebno u svrhu obveze zadržavanja.

Posjetitelji stranice mogu zatražiti pristup svojim osobnim podacima, članak 15. OUZP-a;

  • zatražiti ispravak netočnih osobnih podataka, članak 16. OUZP-a;
  • zatražiti brisanje svojih osobnih podataka, članak 17. OUZP-a;
  • zatražiti ograničenje obrade svojih osobnih podataka, članak 18. OUZP;
  • ostvariti svoje pravo na prenosivost podataka, članak 20. OUZP-a;
  • uložiti prigovor na obradu svojih osobnih podataka, članak 21. OUZP-a
  • uložiti pritužbu u vezi s rukovanjem osobnim podacima nadležnom nadzornom tijelu, članak 77. OUZP-a

K&K Europrojekt prikuplja neće upotrebljavati vaše osobne podatke za slanje promidžbenih poruka za koje niste dali svoju privolu, ali može na svojoj stranici www.kkep.hr automatski prikupljati statističke podatke (npr. uporabom web-pratilica i kolačića).

Kolačići su malene datoteke koje se pospremaju na računalo kada posjetite određenu web lokaciju. Kolačići se obično pohranjuju prilikom prve posjete i ostaju spremljeni kroz određeni vremenski period, a služe za bilježenje aktivnosti, “pamćenje” odabranih postavki i slično. Web stranica  www.kkep.hr koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo posjetitelja te unaprijedila svoje online poslovanje. 

Ukoliko ne želite koristiti kolačiće na našoj web lokaciji, možete prilikom prve posjete pritisnuti “Ne slažem se” na traci koja će se pojaviti s donje strane ekrana. Ako kolačiće želite obrisati, možete to učiniti u postavkama svojeg internet preglednika. Za više informacija o kolačićima koji se koriste u oglašavanju, posjetite http://www.youronlinechoices.com/.